Vouwfietsen

Wie reist met het openbaar vervoer, dan wel met vakantie niet altijd met de camper of auto wil, of als je voor niet veel geld een compacte en complete fiets wil rijden, gaat veel plezier beleven met een Ranger vouwfiets. Met de Ranger vouwfiets is het toegestaan om deze fiets gratis mee te nemen in het openbaar  vervoer. Met een paar handelingen vouw je de fiets tot een pakketje en vouw je het ook weer snel tot een fiets. Gemaakt om van trein naar de gewenste bestemming te fietsen, of tijdens de vakantie even een boodschapje doen.

Ranger vouwfietsen zijn er met 1 versnelling, een drieversnellingsnaaf of een derailleur met 6 of 7 versnellingen. De Ranger fietsen met 6 of 7 versnellingen zijn uitermate geschikt in het buitenland met een heuvellandachap.

De Ranger vouwfiets is daarbij ook handig  voor kleine woonruimtes in de binnenstad. De Ranger fiets is snel samengevouwen zodat deze makkelijk gedragen kan worden naar de tweede verdieping om daar achter slot en grendel te stallen of gewoon in huis.

© 2020 BIG Wholesale B.V.. All Rights Reserved. Realisatie DE ONLINE ZAAK