Elektrische fietsen

Allerlei redenen zijn er waarom er meer elektrische damesfietsen zijn dan modellen heren elektrische fietsen. De elektrische fiets werd eerst ontwikkeld voor mindervaliden en senioren. Die hebben baat bij een fiets met een lage instap, daarvoor wordt dus een damesframe gebruikt. Want een herenframe heeft, zoals voor velen bekend, een hoge stang tussen balhoofd en het zadel. Meestal worden vrouwen iets ouder dan mannen. waardoor er meer vraag is naar een elektrische damesfiets.

Een elektrische fiets wordt erg vaak benut.  Dat is ook wel logisch. Iedereen kan een duwtje in de rug gebruiken bij harde tegenwind of tegen een heuveltje op. Elektrische fietsen blijft een gezonde bezigheid, want je moet zelf trappen, maar je bent niet bezweet en uitgeput en bezweet als je op werk of school aankomt.  Indien conditie of kracht minder wordt vanwege je ouderdom of ziekte, dan blijf je met een elektrische fiets onafhankelijk en actief.

Een elektrische fiets biedt elektrische ondersteuning als mogelijkheid. Je kan er normaal op fietsen met ondersteuning van diverse motoren zoals een midden motor, voorwielmotor of achterwielmotor. Deze ondersteuning werkt dan wanneer je zelf ook mee trapt.  Dus houdt die steun op bij stoppen met trappen of afremmen. Bij het weer kracht zetten volgt weer de elektrische ondersteuning.

Omdat elektrische fietsen ook gebruikt worde door scholieren en forenzen, worden er nu meer elektrische herenfietsen geproduceerd. En worden er ook door producenten meerdere, sportievere dames- en unisex e-bikes gemaakt.

© 2020 BIG Wholesale B.V.. All Rights Reserved. Realisatie DE ONLINE ZAAK