Transportfietsen

Ooit reden de slagersjongens er op, maar ook heden veel in gebruik door de multiinzetbaarheid. Alle soorten tassen zoals voor school, sport of in het weekend voor de boodschappen,  een transportfiets biedt je de ruimte hiervoor. Een stevig rek voorop en een bagagedrager achterop (in de volksmond een full-transport fiets genoemd). De Ranger fietsen zijn sterk gebouwd, voorzien van dikkere spaken dan in het algemeen bij fietsen. Ranger fietsen zijn verkrijgbaar met en zonder versnellingen, een terugtraprem als ook met velgremmen of rollerbrakes.

Ranger Transportfietsen zijn verkrijgbaar in heren- en damesuitvoering. Wij verkopen deze fietsen in allerlei soorten en maten, voorzien van een brede voordrager, maar ook met een smalle voordrager, waardoor deze gemakkelijk te stallen zijn in een fietsenstalling.

Een Ranger transportfiets of transporter met versnellingen is aan te raden bij veel bagage tijdens toertochten. Ook in heuvelachtig terrein. Een fiets zonder versnellingen geeft een lagere kans op schade. Wat bij de jeugd een voordeel kan zijn.

Ranger transportfietsen zijn uitgerust met een veer tussen vork en frame, tegen omklappen van het stuur bij het stallen. Onze luxere Ranger fietsen zijn voorzien met een stuurslot. Hiermee wordt het stuur vastgezet middels een korte draaibeweging.

© 2020 BIG Wholesale B.V.. All Rights Reserved. Realisatie DE ONLINE ZAAK